WANTIE

2012-09-07 @ 22:56:42
Den här väskan ifrån Zara står på toppen av min "want" lista just nu. Trots att jag nyss var i göteborg känns det som jag behöver åka dit igen..

YESTERDAY

2012-09-06 @ 22:30:26

Igår var jag iväg på en kick off hela dagen inför vårat UF år som vi skall genomföra. Jag och två kompisar skall starta ett uf företag, kommer skriva mer om det här senare och förhoppningsvis intresserar det några av er. Efter några timmar där gick vi i alla fall och tog en lunch på viskan, världens godaste sallad. Nu är jag sjukt trött så ska gå och lägga mig och ladda inför sista skoldagen denna veckan. Ringarna på bilden kommer förresten ifrån Gina tricot, blev glad när jag hittade ett paket som skulle passa hela handen. 

ACNE RIDER

2012-09-06 @ 22:15:09
En sko jag inte riktigt kan få ur huvudet är Acnes Rider low, tycker dom är så jäkla perfekta höstskor. Priset är ju dessvärre rätt saftigt så min jakt fortsätter, lite svårt när man inte vet vad man är ute efter bara.. Men ett par höstskor är jag i stort behov utav!

COMEBACK

2012-09-04 @ 22:27:36
Har tagit världens längsta bloggpaus, vilket inte alls var meningen! Skolan har börjat och det har tagit på krafterna, har väldigt långa dagar. Men nu känner jag att jag börjar hitta lusten och inspirationen till att blogga igen så jag tänkte dra igång imorgon! Ska leta fram min RIKTIGA kamera och se till att det blir något kul att läsa. Ser att det är en hel del som har kikat in fast jag har varit frånvarande vilket är roligt, hoppas ni blir ännu fler!! 

RSS 2.0