OFF TO MENORCA

2012-07-28 @ 21:04:41
Väääldigt tidigt imorgon bitti skall jag bege mig mot landvetter för att åka mot Menorca med min familj. Ska spendera en vecka i värmen med sol och äventyr. Har precis avklarat fem veckor med jobb så det känns behövligt och jag har längtat så. Ska bli underbart! Som ni förstår kommer jag inte kunna uppdatera bloggen, möjligen om jag får tag på Wifi genom mobilen. Men annars så får ni uppdatering och massa bilder så fort jag har kommit hem. Ha en bra vecka fina ni! 

I TORSDAGS

2012-07-28 @ 09:14:24
Framåt kvällen i torsdags så mötte jag upp Emelie, Elin och Hanna och vi satte oss på viskan för mat och gott. Hade en rolig kväll med tjejerna och vädret var helt perfekt. Var ute hela kvällen men blev en rätt tidig hemgång för mig eftersom jag jobbade igår med. Men kul hade vi!

BATIK

2012-07-25 @ 17:36:31
Fick med mig den här blusen hem från jobbet häromdagen och jag invigde den igår. Himla skön och snygg tycker jag. Finns alltså på KappAhl för 299. 

SOLIG ONSDAG

2012-07-25 @ 17:33:09
Idag har vi haft helt strålande väder här och som tur var hade jag min lediga dag just idag. Så har njutit i solen, grundat brännan tills söndag när jag åker, lyssnat på musik, bränt mig lite och ätit gott i skuggan. Perfekt sommardag. 

HÖSTJACKA

2012-07-23 @ 20:56:05
H&M
Är helt kär, har redan hittat min höstjacka. Den kommer ifrån H&M och kommer att anlända i butik snart. Helt perfekt om ni frågar mig.

NEWS @ H&M

2012-07-23 @ 19:33:10
Har försökt ladda upp denna bilden hela förmiddagen men det har krånglat. Har i alla fall plockat ut några av mina favoriter bland H&M's nyheter. Gillar de djurmönstrade blusarna framförallt och koftan känns perfekt inför hösten. Tror jag ska haffa båda sorterna. Väskan till vänster är en hyfsat bra kopia av balenciaga och den finns även i en fin beige färg. 
 
Kom hem från jobbet för en stund sedan och har nu inlett min sista vecka på jobbet, har lite blandade känslor för det faktiskt. Nu ska jag andas ut i soffan resten av kvällen. 

NYA NAGLAR

2012-07-23 @ 12:18:21
Var och fixade till mina naglar efter jobbet i lördags. Gjorde dem korta och väldigt naturliga i gelé den här gången. Funkar bra när man jobbar och ska åka iväg till värmen. Är jättenöjd! 

VARBERG

2012-07-23 @ 11:58:42
Spenderade 24 mysiga timmar i varberg med mina tjejer i veckan. Blev middag i solen, kvällspromenad, trängas i en bäddsoffa och glass på tre toppar bland annat. Sen fick jag en allergichock som höll oss uppe hela natten, men det gjorde inget för vi hade kul ändå!

UPDATE

2012-07-20 @ 09:15:07
Har blivit dålig uppdatering men som jag nämde har jag ju spenderat ett dygn i varberg och inte haft tillgång till dator. Nu ska jag alldeles strax sticka till jobbet med och ikväll ska jag ut och äta med familjen för min lilla farmor fyller år. Men efter det så ska ni få lite bilder och bättre uppdatering, later!

BABBEL

2012-07-17 @ 23:31:04
Jobbade fram till stängning idag sen mötte jag upp mina tjejkompisar för en middag på babbel. Vi hade jättekul och maten var lika god som vanligt. Invigde min nya långkjol som fick följa med mig hem igår. Gillar den starkt! Nu ska jag hoppa i säng för imorgon ska jag upp tidigt och efter jobbet går tåget mot varberg med mina fina tjejer, godnatt!

WISH - OUTFIT

2012-07-16 @ 12:02:02
Blev ett lite slarvigt kollage idag, men måste göra iordning mig lite snabbt nu och sen ska jag sticka till jobbet. Tror jag ska gå in på Gina och kolla på kjolen innan jag börjar idag. Gillar att det är två slitsar på och den funkar ju bra nu när vädret är halvbra. Om jag känner mig själv rätt kommer jag förmodligen ut med en påse från affären också. Nu måste jag sticka. Ha en fin start på veckan!

SHOPPAT

2012-07-15 @ 15:53:47
Har hunnit med lite shopping det senaste. Var ju med Julia i göteborg då jag fick med mig allt det svarta på bilden hem. Sen åkte jag en snabbis till knalleland idag och fick med mig den gråa toppen och örhängena. Ska försöka visa bättre bilder om jag kan. 

SÖNDAG

2012-07-15 @ 15:32:19
Sitter och gottar mig med lite fika just nu, har världens segaste söndag och det är precis vad jag behöver. Mina dagar har gått i ett. Jobbade till 16 igår och såg fram emot en hemmakväll men så blev det inte. Så idag ska jag bara ta det lugnt hela dagen. Har nämligen två veckor jobb kvar innan jag kan njuta av sommaren. Men har lite planer med vännerna i veckan i alla fall, ser ut att bära av mot varberg två dagar, något att se fram emot! 

120713

2012-07-13 @ 23:21:03

Jobbade till 14 idag och sedan fick jag och Julia för oss att åka till Göteborg och så blev det! Spenderade några timmar där och lyckades slösa lite pengar. Allt nyinköpt går i svart, får skylla på det trista vädret. Nu har jag gått och lagt mig för jag ska upp och jobba imorgon igen. Så tänkte bara slänga in en liten Mobilblogg. Men bilderna verkar krångla här, så inlägget jag skrev igår kom aldrig upp... Får se det löser sig!


SMILE MORE

2012-07-12 @ 22:33:06
En väldigt slapp och enkel outfit. Men jag gillar den verkligen. Tröjan är en klar favorit och kommer ifrån Monki, vet inte om jag föredrar den eller den blåa "Paris" ifrån Weekday mest. Vad säger ni? Solglasögonen ifrån Mango är så himla fina med! Skärpet är från samma butik.

TUESDAY

2012-07-10 @ 22:40:15
Åt lunch med fina Alice idag. Vi gick till bakgården och åt världens godaste räksallad, älskar den. Det blev en hel del tjöt innan vi båda begav oss till jobbet. Sen har jag bara jobbat på. Jobbar hela denna vecka, inklusive lördag, vilket gör att det kan bli lite glest här på bloggen, men skall försöka hålla igång. Har inte direkt något roligt på mig när jag jobbar utan det blir enkelt, helst ska vi ha kläder från butiken men det är inte det enklaste. Hoppas ni har haft en fin tisdag i alla fall!

THE dress

2012-07-10 @ 10:59:18
Är inte direkt i behov utav klänningar i denna regninga staden men, den här klänningen från weekday som Angelica har är ju helt perfekt. Den åker upp på min "vill-ha-lista" direkt och jag tror faktiskt att det får bli en tripp till göteborg någon dag i veckan, för listan är alldeles för lång nu.. 
 
Förresten så kom jag hem från jobbet för en halvtimme sen, ja, vid halv elva. Trodde jag började vid tio idag så jag stressade in tidigt, när jag väl var där visade det sig att jag inte börjar förrän två, så det var bara att hoppa på bussen hem i regnet igen, mindre roligt. Nu ska jag leta boenden, för om ett tag bär det av emot ett varmare land. 

THE CITY OF LIGHTS

2012-07-09 @ 11:23:33
Såhär hade jag gärna gått klädd idag. Var inne en sväng på Gina igår och fastnade för den här kjolen, älskar trycket. Även tröjan är därifrån och jag vill ha den både i svart och vitt, perfekta tröjan att bara slänga över. Nu har äntligen blogg.se appen börjat fungera igen så nu kan jag slänga in inläggen lite lättare och snabbare med!

VARDAGSSKOR

2012-07-08 @ 22:46:51
Är sugen på ett par nya vardagsskor som funkar både nu i sommar och framåt hösten. Eftersom min plånbok inte riktigt håller acne-budgeten just nu, tycker jag att dessa acne-inspirerade skor ifrån nelly var ett bra alternativ. Gillar färgen!! Ska fundera på dem ett tag.. Vad tycker ni? 

PARIS

2012-07-07 @ 22:38:01
Så här hade jag gärna gått klädd idag, slappt men snyggt. Pariströjan ifrån Weekday står numera på önskelistan. Ett par lite runda solglasögon är jag på jakt efter med, svårt att hitta några som faller mig i smak, men skall inte ge upp! 

HELG

2012-07-07 @ 15:19:52
I torsdags jobbade jag till 18 och sedan blev det utgång med tjejerna, himla roligt hade vi, vilket resulterade i en bakisfredag igår. Därför som uppdateringen har varit som den har varit. Idag jobbade jag bara till 14 så nu är jag hemma och tänkte njuta av några dagars ledighet och självklart bättra på uppdateringen här, hoppas ni har haft en fin start på helgen! 

NEONÖRHÄNGEN

2012-07-04 @ 19:25:18
Lyckades få tag på det andra paret örhängen idag. Dessa fina neon/vita ifrån H&M var det jag pratade om igår. Blir fina i sommar till en grå t-shirt och lite slarvigt uppsatt hår eller till en annars helvit outfit. Gillar dom!!

SOLIG TISDAG

2012-07-04 @ 19:22:12
Sitter just nu ute på altanen i solen, så underbart! Jobbade halvdag idag, skönt med tanke på det fina vädret. Gick till viskan efter jobbet och åt en lunch med mina fina tjejer och blev sittandes där några timmar. Resten av kvällen ska spenderas med mat på altanen och en promenad. 

PROJEKT

2012-07-03 @ 22:45:27
Har suttit och pysslat med ett par jeans hela kvällen. Såg ett par sådana på en blogg och blev sugen på att göra likadana. Sagt och gjort, nu ligger de nere och torkar och ni får förhoppningsvis se bild imorgon, ska be någon fota! Får alltid energin till att pyssla sent och kan sitta uppe hela nätterna, men nu ska jag hoppa i säng för jag har jobb vid halv tio imorgon! 
 

GOLDEN SKULLS

2012-07-03 @ 19:19:40
 
Har varit i behov utav ett par guldiga örhängen ett tag, eftersom jag endast har massa silver. Så jag sprang in på Gina innan jobbet idag och hittade dessa guldiga döskallarna, dessutom hängde de på rean, vilket kap va! Har hittat ett annat par helt magiska örhängen ifrån H&M med, stod och höll i de förra veckan men hade inte tid att ställa mig i kön.. Så idag när jag skulle köpa dem var de självklart slut. Ska försöka åka till knalleland imorgon istället och hoppas på att de finns där. 

MY NEW SHOES

2012-07-03 @ 12:48:00
Tänkte visa några snabba bilder på mina nyinköpa skor. Är så svårt att få bra bilder, för de är såå mycket finare på i verkligheten. De kommer i alla fall ifrån Lindex och de är superbekväma. Påminner lite om Acnes "Maya" fast i ett mycket enklare utförande. Tänkte ha dem på jobbet idag tillsammans med svarta jeans och en svart snedskuren t-shirt som ni skymtar på bilden. Blir typ en meter längre än alla andra bara, men det får jag väl ta, haha. Nu måste jag kila till bussen, hörs ikväll! 

WISH - OUTFIT OF TODAY

2012-07-03 @ 09:18:11
Idag skiner solen ute, lite surt att jag ska åka in och jobba hela eftermiddagen.. Men hade gärna gått klädd såhär idag! Klänningen ifrån vila är så fin. Falabella clutchen ifrån Stella McCartney kan man ju drömma om. Fick inga bra bilder på skorna igår förresten, så jag ska försöka fixa det idag.
 

MÅNDAG

2012-07-02 @ 15:26:32
(Dricker alltid mjölk med is i, godast så)
Sprang och köpte nybakade bullar efter jobbet idag. Så gott!! Så nu har jag precis fikat med grabbarna här hemma och ligger och slappar i soffan. Mamma åkte och hämtade ut mina skor idag, ska visa bilder senare idag om de passar och om jag har tid! 

BACKGROUND

2012-07-02 @ 10:08:00
Den här bilden pryder min mobil just nu, älskar som sagt t-shirten men även de ceriserosa väskorna minst lika mycket!

WISH OF TODAY

2012-07-01 @ 21:23:08
Om vädret hade tillåtit hade jag gärna gått klädd såhär idag. T-shirten är jag väl bland de sista att haka på men den är ju så klockren, mindre bra för plånboken bara. 

JUST LIKE COTTONCANDY

2012-07-01 @ 18:37:21
Har precis målat om mina naglar, de blev ljusrosa igen, enkelt som jag gillar. Gjorde naglarna för snart fyra veckor sedan på en liten salong som heter Beautiful Nails här i Borås. Var så trött på att de ständigt gick av. De har hållt sig så himla fina, trots att jag har jobbat. Som ni kanske skymtar så har de har vuxit ut en bit, men det syns knappt eftersom hon la ett så tunt lager med akryl. Är jättenöjd! Ska gå tillbaka om ett tag och göra nya, det kostar endast 250 kronor där. 

RSS 2.0